تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/02/25 - 10:34
کد خبر: 470243

جریمه سلبریتی ها رقم قابل ملاحظه نیست/ مجازات هنجارشکنان به روز باشد

جریمه سلبریتی ها رقم قابل ملاحظه نیست/ مجازات هنجارشکنان به روز باشد

یک فعال رسانه و کارشناس مسائل سیاسی گفت: در کشور ما عدم بازدارندگی قوانین یا حتی بی اطلاعی سلبریتی ها از قوانین باعث می شود در حوزه های نامربوط ورود کنند و به عنوان مثال جریمه یک و نیم میلیون تومانی که برای بی حجابی دونفر از سلبریتی ها در نظر گرفته شده است اثرگذاری خاصی ندارد زیرا این مبلغ برای چنین فردی قابل توجه نیست و اهمیتی ندارد همچنین قوانین باید به روز و مطابق با جرم باشد تا اثرگذاری لازم را داشته باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از سراج24، زهیر اصفهانی پیرامون مسائل قانونی حجاب و عدم بازدارندگی جریمه های کم برای هنجار شکنان، اظهار داشت: سلبریتی ها در جامعه به ویژه برای جوانان الگو و سرمشق هسنند که باید به رفتار و کردار خود بسیار دقت داشته باشند و باید از قوانین و مقررات خاص قشر خود پیروی کنند اما متاسفانه در کشور ما الزامات و مسئولیت های اجتماعی برای افراد مشهور تعریف نشده و این افراد خود را ملزم به رعایت مسئولیت های اجتماعی نمی دانند.

وی افزود: برخی افرادکه سلبریتی نما هستند از محاسن و موهبت های آن استفاده می کنند اما به الزامات آن پایبند نبوده و از این موقعیت سوءاستفاده می کنند و رفتارهایی نشان می دهند که تناسبی با قوانین و عرف جامعه ما ندارد.

این کارشناس مسائل سیاسی بیان داشت: در کشورهای اروپایی برای سلبریتی ها قوانین جدی وجود دارد و در صورت بروز خطا از سوی این اشخاص برخورد جدی صورت می گیرد اما متاسفانه در کشور ما قوانین متناسب با جرم وجود ندارد و در اکثر موارد جرایم مادی اعمال می شود که برای سلبریتی ها رقم قابل ملاحظه ای نیست و حتی اگر دهها برابر آن هم باشد اهمیتی برایشان ندارد اما در کشورهای اروپایی انجام خدمات عام المنفعه در مدت زمان طولانی برای سلبریتیهای خطاکار در نظر گرفته می شود که تاثیر زیادی در جلوگیری از رفتار و سخنان ناشایست این قشر دارد.

اصفهانی عنوان داشت: یک فرهنگ نادرستی که در کشور ما در این زمینه شکل گرفته این است که سلبریتی ها در مواقع موفقیت تمایل بسیار زیادی به دیده شدن دارند و در موضوعات مختلف از جمله سیاسی و اقتصادی و هر زمینه ای که بی اطلاع هستند نیز اظهار نظر می کنند اما وقتی دچار خطا می شوند صحبت از حریم خصوصی و شخصی و آزادی بیان به میان می آورند در حالی که در کشورهای دیگر با قوانین سرسختانه ای که وجود دارد این افراد مسئول رفتار و گفتار خود هستند و در حوزه های نامربوط به ویژه سیاسی و اجتماعی اقدامی نمی کنند و سخنی نمی گویند چراکه با جریمه های سنگین و غیرمادی روبرو می شوند.

وی تصریح کرد: در کشور ما عدم بازدارندگی قوانین یا حتی بی اطلاعی سلبریتی ها از قوانین باعث می شود در حوزه های نامربوط ورود کنند و رفتارهای نامربوط و خارج از هنجارهای جامعه از خود بروز دهند به عنوان مثال جریمه یک و نیم میلیون تومانی که برای بی حجابی  دونفر از سلبریتی ها در نظر گرفته شده است اثرگذاری خاصی ندارد زیرا این مبلغ برای چنین فردی قابل توجه نیست و اهمیتی ندارد لذا قوانین باید به روز و مطابق با جرم باشد تا اثرگذاری لازم را داشته باشد قوانینی که در دهه های گذشته وضع شده متناسب با آن زمان بوده و با الان سنخیتی ندارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۳ طلا برای عملکرد تاریخی زنان
فرشتگان میناب پیام‌آور شادی برای ایران
چهارمین قهرمانی تکراری کره جنوبی در فوتبال بازی های آسیایی
دنیامالی: پیشرفت ورزش ایران در بازی‌های آسیایی مشهود بود
واکنش شدیداللحن یمن به حملات سعودی علیه صنعا
وزیر خزانه‌داری آمریکا: مردم آمریکا زیر چرخ‌های سنگین تورم له شده‌اند
رتبه ۷ کنکور انسانی: استمرار و نظم در مطالعه مهم‌تر از استعداد است
صالحی‌امیری: تهران باید به‌عنوان یک قطب تمدنی و فرهنگی معرفی شود
ماجرای محکومیت الناز شاکردوست؛ مرثیه‌سرایی یا کذب‌گویی؟
اذعان گروسی به ناتوانی سازمان ملل در حل‌ مشکلات جهان
امکانات ما متناسب با همه نیازهای سالمندان نیست
رتبه ۴ علوم انسانی: کتاب‌های درسی محور اصلی مطالعه‌ام بود
پیاتزا پس از کسب مدال طلای ناگویا: برای مردم ایران خوشحالم
آرایش جدید اقتصادی دولت برای مدیریت شرایط ویژه کشور
حماس: اشغالگران بر نسل‌کشی در غزه اصرار دارند
گرامیداشت روز جهانی گردشگری و هفته تهران +عکس
حتی در روزهای سخت هم درس خواندن را متوقف نکردم
از تجربه ناگویا تا بازنگری در نظام ورزش قهرمانی ایران
شیرودی: پروازهای ایران و عراق از فردا از سر گرفته می‌شود
«قدرت یعنی حق انتخاب» محور تازه مسیر دانش‌بنیان ایران
وقتی هدف در روزهای سخت انگیزه می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top